Видеообръщението на Кейт Мидълтън  предизвика съчувствие от близки и далечни

...
Видеообръщението на Кейт Мидълтън  предизвика съчувствие от близки и далечни
Коментари Харесай

Световни лидери пожелаха на Кейт здраве и възстановяване

Видеообръщението на Кейт Мидълтън  провокира състрадание от близки и далечни родственици, както и от международни водачи и публични персони, като доста от тях пожелаха на принцесата на Уелс бързо възобновяване в обществените мрежи.

Британският крал Чарлз III, който от близо два месеца се бори с раково заболяване, съобщи, че е горделив от куража на принцесата на Уелс Катрин. Той е останал в непосредствен контакт с обичната си снаха, съобщи още представител на Бъкингамския замък.

Пожелания за скорошно излекуване показаха още принц Хари и Меган Маркъл. „ Пожелаваме здраве и цялостно възобновяване на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън " – гласи формалното им известие.

Братът на Кейт - Джамес Мидълтън разгласява фотография на двамата като деца. " През годините изкачихме доста планини дружно. Като семейство ще изкачим и тази с теб ", написа под фотографията братът на принцесата.

Британският министър председател Риши Сунак пожела също цялостно и бързо възобновяване на принцеса Кейт. Той сподели, че приказва от името на целия английски народ.

Тъга за положението на Мидълтън изрази и Белият дом, предадоха международните организации.

" Това е една ужасяваща вест ", съобщи говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер и пожела бързо възобновяване на принцесата.

Министър-председателят на Канада Джъстин Трюдо също изрази своята поддръжка с битката на Кейт с заболяването.

" Мислите ми са с принцесата на Уелс, нейните деца и цялото кралско семейство след новината за рака, която тя по този начин самоуверено показа ", написа в " Екс " Трюдо.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР